3 mai 2012

I Don't Think About You Anymore But, I Don't Think About You Anylesspentru a-ti spune asta, nu-mi trebuie cuvinte. stiu ca vei intelege totul dintr-o privire, iar restul il vei completa tu.
a fost un timp in viitor cand as fi vrut sa nu (te) gandesc. sa fi apasat pe pauza si sa nu mai fi stiut nimic. sa fi avut o gradina goala in care sa fi plantat doar florile care imi placeau mie (colorate, mirositoare, de camp, primite de la tine in buchet de vara intr-o zi de iarna linistita). mi s-a mai confirmat ca imi placea tot ce este interzis. in zilele in care te imbracai in ics te gandeam cel mai mult. tensiunea crestea, ritmul batailor inimii se intensifica si nu era nicio mana care sa ii sopteasca usor ca o sa fie bine. dar ea stia asta, la fel de bine cum stia ca int-o zi se va bucura ca a invatat dansul acela complicat. nu era lucru pe care omul sa nu-l poata invata. si cine a inventat obisnuinta, merita cel mai valoros premiu pe care omenirea il putea oferi. venise ziua in care altul a fost primul gand de dimineata.

va fi un timp in trecut cand imi voi dori sa stau intinsa in gradina cu iarba proaspat tunsa si sa numar stelele pana voi adormi. tu nu vei fi cu mine dar iti voi simti bratele calde peste umarul meu stang. imi voi aminti momentul in care mi-ai spus ca iti place forma lui perfect rotunda si nu-mi va fi frica. voi pasi desculta prin iarba si voi canta melodia noastra. aceea pe care am ascultat-o pe plaja in Vama, in timp ce asteptam rasaritul. voi astepta ziua in care voi porni cu rucsacul in spate pe drum de munte si voi visa la aventuri fara sfarsit. voi pune degetul pe harta si ma voi urca in tren spre destinatii stiute.

ai fost sau vei fi? te-am gandit sau te voi gandi? tu, om fara chip sau nume, trebuie sa stii...

m.