3 noiembrie 2012

Azi, peste un an...

[Click si totul s.a reconfigurat conform cerintelor tale...it's that easy, isn't it?]

Azi, peste un an cand ne vom intalni intamplator pe strada vom arata la fel (poate doar lungimea parului o sa difere), dar vom fi altii. Simt ca suntem deja si asta ma sperie uneori...de exemplu acum cand as vrea sa fug la tine sa-ti povestesc ce s-a mai intamplat in viata mea de cand ai plecat. Acum, in toiul noptii cand imi vine sa te intreb pentru a nu stiu cata oara cand ai sa (re)vii..dar ma abtin pentru ca imi dau seama ca asta ai ales si poate ca asta e bine acum pentru tine...si intre timp I'm doing just fine...ah!da! Si asta ma sperie...este posibil oare sa fie atat de simplu, sa vina lucrurile atat de firesc? sa fie atat de lin si nou si bun? Tu ce crezi? As vrea sa-ti pot povesti...si as vrea sa te bucuri cu mine. Azi, peste un an vom putea face asta..sunt precisa!

Azi, anul acesta...mai am dileme si intrebari. Azi, anul acesta mai sunt cum ma stii. Azi, anul acesta folosesc multe lucruri pe care le-am invatat impreuna. Azi, anul acesta ma simt o versiune buna a mea si culeg roadele unei atitudini relaxate. Azi, anul acesta ti-as povesti o groaza pana dimineata!...Azi, acum mi-e un dor sufocat de prietenul meu si tot repet asta in gand cu capul pe perna in speranta ca ma vei auzi...si daca ma auzi, te intereseaza ce-ti spun?

O sa-mi treaca intr-o zi si restul va fi tacere probabil...dar pana atunci se mai zbate ceva in mine si mai castiga uneori lupta dintre ratiune si simtire pentru ca na....oameni suntem si momente de slabiciune avem cu totii...

Azi, peste un an...cum va fi oare?!? Tu stii?