4 iunie 2013

Prima data

....o iubesc pe prima pentru ca este mereu cu emotii si furnici pe piele, pentru ca nu prea o poti uita usor, pentru ca este irepetabila, pentru ca deschide noi orizonturi.

Azi am bifat prima cazatura de pe bicicleta(din viata de adult) urmata de prima tura completa de Herastrau pe bicicleta...s-au neutralizat perfect! Me very proud and also very happy!

Desi poti merge in grup, pe bicicleta esti de fapt singur. Controlul total sta in mainile tale, iar viteza tot tu o stabilesti. Te poti grabi, bucurandu-te de vantul care-ti mangaie obrajii sau poti merge incet, admirand peisajul. Poti fi deschizator de drumuri, iar cei din spate sa te urmeze in sir indian sau te poti lasa ghidat de altii fara a obiecta. Oricum ar fi este libertate...libertate de a fi, libertate de a alege...totul luat la pachet de la centrul de inchiriat biciclete ;) Mai facem!

*** si cat de repede iti spala creierul chinuit de milioane de ganduri o astfelde plimbare! Si cat de frumos se reflecta apusul soarelui in lac! Si cat de mult imi doresc un pranz pe malul lacului la terasa cu aer frantuzesc pe care am descoperit-o azi! Si cata liniste am auzit! Si cat de bun a fost!